KONCEPTOTEKET - en kunskapsförmedlare

Här kan ditt företag kan låna den kompetens som behövs för att utveckla er verksamhet.

konceptoteket - om oss

Konceptoteket är en kunskapsförmedlare, vi ser oss som ett bibliotek av kompetens. Hit kan du som småföretagare vända dig för att låna in den kunskap och erfarenhet som d behöver just nu för att utveckla din verksamhet. Vårt fokus är att hjälpa entreprenörer och småföretagare att utveckla sin egen verksamhet på ett hållbart sätt, miljömässigt, socialt och framförallt ekonomiskt.


För oss är det viktigt att just ni, ert företag, ska få tillgång till just den kompetensen ni behöver och allt vi gör utgår från ledorden hållbart och tillsammans. För det är just tillsammans som vi skapar bättre och mer lönsamma gästupplevelser.


Våra konsulters främsta drivkraft är att, via Konceptoteket, stötta och utveckla det lokala entreprenörskapet och på så sätt bidra till en mer hållbar besöksnäring. Baserat på våra konsulters bakgrund och erfarenhet kan vi även hjälpa andra verksamheter som riktar sig till privatpersoner så som butiksägare, destinationsföretag eller företag inom upplevelse och nöjesbranschen. Konsulterna kopplade till Konceptoteket är egenföretagare eller arbetar genom frilanslösning och just nu finns följande kompetens:

TANJA OLSSON ÖHRN

Tanja har under 10+ år arbetat i detaljhandeln, då med kundinsikt och hur digitaliseringen påverkar kundernas beteende. Hon har drivit projekt inom koncept & varumärkesutveckling samt inom affärs- och verksamhetsutveckling. Tanja har erfarenhet av att utbilda medarbetare, ledningsgrupp och studenter samt att med att ta fram och genomföra workshops och webinars.


Inom besöksnäringen har Tanja främst arbetat med marknadsföring, projektledning av event samt destinationsutveckling. För att på ett ännu bättre sätt stötta turistföretagen har hon under de senaste åren fördjupat sin kompetens kring hållbar affärsutveckling inom kultur- och naturturism samt metoder för att driva digital transformation för besöksnäringen.


Förutom sin styrka som affärsstrategisk projektledare är Tanja även certifierad styrelseledamot genom Styrelseakademin och har erfarenhet av styrelsearbete inom frivillig fackhandel och föreningsliv.