Med specialistkompetens

inom digital transformation

Påbörja er digitaliseringsresa redan idag!

PÅbörja er digitaliseringsresa redan idag!

Digitaliseringen påverkar alla företag i alla branscher, specifikt besöksnäringen som precis påbörjat den digitala resan. Gästernas beteende, hur de bokar och hur de betalar har förändrats. Men även deras förväntningar på hur digitala hjälpmedel kan underlätta, förstärka och förenkla upplevelsen på plats har påverkas av samhällets digitala transformation.

Alla pratar om att företag måste digitaliseras

– men hur genomför man egentligen en hållbar digital transformationsresa?


En helhetsanalys

Många pratar om förändrade gäst och kundbeteende, digital marknadsföring, hantering av data och nya verktyg. Men en hållbar digital transformation är mycket mer än bara det digitala. Det är en 360-gradig process som påverkar och påverkas av alla delar i er verksamhet. Från styrelse och visionsarbete, ledarskap och kompetens till datahantering, kundresan och er kommunikation.

en beprövad metod

Konceptotekets projektledare har specialistkompetens inom digital transformation och arbetar efter en specifikt utformad metodik. I metoden utvärderas er verksamhet utifrån åtta olika steg. Baserat på resultaten i stegen tas en analys fram över verksamhetens digitala mognad samt identifierar lämpliga åtgärder och aktiviteter för att transformera verksamheten.

Vill du utvärdera din verksamhets digitala mognad?

Låt en av våra projektledare kontakta dig.