Nu blir det enklare att vara social!

Bli mer effektiv i din verksamhet, låt oss sköta dina sociala medier

minst 44% av resenärerna använder sociala medier för inspiration och restips

Vi vet att det är mycket som ska hinnas med på en arbetsdag framförallt i högsäsong. Då är det lätt att saker som den digitala marknadsföringen, framförallt de sociala medierna blir bortprioriterade. Inte för att de inte är viktiga. Tvärt om, vi vet alla att det är en viktig marknadsföringskanal. Utan för att den dagliga driften måste ha prio ett. Så gör det enkelt för dig. Låt oss sköta dina sociala medier åt dig på löpande basis.


Bra content

Snygga bilder, smarta texter och ett innehåll som väcker intresse för att veta mer gör att era sociala medier kan driva mer försäljning av era produkter och tjänster.


Vi tar fram en plan och ser till att bra innehåll publiceras i rät kanal, med rätt timing och till rätt målgrupp.

en social relation

För att skapa engagemang och starka sociala kanaler krävs tid och kärlek.


Som företag behöver man kommentera, svara, dela och skicka likes tillbaka. Det är verkligen som att bygga en relation, inte en enkelsidig monolog. Vi hjälper er att sprida den kärleken!

annonsering

Ibland vill man få extra effekt i sina sociala medier. Men för att annonsera smart krävs planering. Vilka vill vi nå varför och med vilket budskap.


Vi planerar era kampanjer, segmenterar målgrupp och ser till att annonseringen sker med rätt timing.

uppföljning

Med tydliga mål och löpande uppföljning kan ni alltid känna er trygga i att era sociala kanaler sköts på ett proffsigt sätt.


Att era följare ökar och att era marknadsföringspengar ger effekt. Så att ni kan fokusera på den dagliga driften och att utveckla er verksamhet.

Ett tidseffektiv sätt att utveckla era sociala medier